Hlavní obsah

Lady GaGa opět šokovala svým oděvem, pobavila i britskou královnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Zpěvačka Lady Gaga rozhodně nezapadá do průměru obyčejných tuctových zpěvaček. Její provokativní videoklipy a velmi netradiční módní výstřelky jistě už nikoho nepřekvapí. Na výročním koncertě Royal Variety Performance, kde se již tradičně účastní i královna Alžběta s manželem, opět nezklamala a dostavila se v rudé plastové róbě, která velmi pobavila i samotnou královnu.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga při soukromém setkání s britskou královnou Alžbětou II.

Článek

Podle očitých svědků britskou panovnici skvěle pobavila a rozesmála, navíc při soukromém setkání před ní vystřihla dokonalé a velmi hluboké pukrle.  

Třiadvacetiletá Američanka občanským jménem Stefani Germanottová byla pozvána na výroční koncert Royal Variety Performance, jehož se účastní vždy i královna se svým chotěm princem Phillipem. Stefani patří mezi velmi kontroverzní postavy současného popu, ale Alžbětu neurazila, naopak od ní sklidila pochvalu.

„Dobrý večer v Blackpoolu. Dopřejte mi, vážení, abych slyšela chrastit vaše šperky!“ začala své vystoupení Lady GaGa, již pak s pianem vynesli čtyři metry vysoko do vzduchu.

Mezi dalšími vystupujícími byl komik Frank Carson, operní pěvkyně Faryl Smithová, komik Peter Kay, zpěvačky Lulu a Anastacia či Chaka Khanová, dále herečka a zpěvačka Bette Midlerová, Katherine Jenkinsová, Whoopi Goldbergová a americká teenagerská hvězda Miley Cyrusová. Jejímu Veličenstvu zatančili i vítězové posledního kola soutěže Britain´s Got Talent skupina Diversity, která porazila ve finále Susan Boylovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám