Hlavní obsah

Bočanová po rozchodu s manželem: dala to dohromady s Vašutem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Mahulena Bočanová (42) se už vzpamatovala z rozchodu s manželem Viktorem Mrázem (44). Ten ji vyměnil za porotkyni SuperStar Martu Jandovou (35). Bočanová přiznala city k herci Marku Vašutovi (49).

Článek

Marka Vašuta si Mahulena Bočanová vybrala jako kmotra svého prvního kalendáře, který ve čtvrtek slavnostně pokřtila: "Když mi bylo dvacet, byla jsem do Marka strašně zamilovaná a on mě tenkrát nechtěl. Poznali jsme se na konzervatoři. A já z toho byla strašně nešťastná," prozradila Novinkám Bočanová.

"Tenkrát mi řekl, že se mnou bude chodit až mi bude minimálně čtyřicet, že to teprve ze mě vyroste nádherná baba. Tak jsem ho vzala za slovo. Oba jsme svobodní, volní, tak proč ne," dodala se smíchem Bočanová. 

"Mahu má pravdu. A já měl pravdu tenkrát. Vyklubala se z ní neskutečně nádherná ženská," dodal kmotr kalendáře Marek Vašut. 

Více o svém soukromí Mahulena ale mluvit nechce. Neprozradí nic ani o rozvodu s manželem Viktorem Mrázem. Stále bydlí jen pár metrů od sebe v Čičovicích. Mahulena zůstala s dcerou Marinou v domě, kde všichni tři společně žili, Viktor se odstěhoval do penzionu, který vlastní.

Psycholog rozhodl, že kvůli dceři Marině musí být minimálně pět let blízko u sebe a měli by zapomenout na rozvod. A Mahulena se tak denně musí dívat na novou ženu v Mrázově životě - Martu Jandovou.

 "O soukromí neřeknu ani slovo. Dnes je den D mého kalendáře a to je jediné, o čem se budu bavit," dodala Bočanová v klubu DC1. Párty si nenechala ujít řada známých tváří. Dorazily Bára Basiková, Nela Boudová, Zuza Belohorcová, Jana Bernášková nebo tanečník Jaroslav Kuneš, se kterým soutěžila ve Star Dance a dlouho se spekulovalo také o jejich mileneckém poměru. Křest moderoval Bořek Slezáček.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám