Hlavní obsah

Hanychová popírá silikony: za nové čtyřky prý může luxusní podprsenka

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Agátě Hanychové (24) se na křtu kalendáře Mahuleny Bočanové dokázal málokdo dívat do očí. Mohlo za to její bujné poprsí. Agátu zdobí prsa číslo čtyři. Plastiku ale popírá. Prý za to může nová luxusní podprsenka. Málokdo jí ale věří.

Článek

"Žádnou plastiku jsem nepodstoupila. Vážně. A zcela vyjímečně jsem si podprsenku nevycpala ani ponožkami, což jsem v minulosti občas dělala. Za moje nové čtyřky může neuvěřitelná podprsenka Victoria´s secret, kterou jsem si koupila v Americe," řekla Novinkám Agáta.

Že dokáží podprsenky velmi pomoci, ví snad každá žena. Ale že by prsa zvětšovaly o dvě čísla, tomu věří málokdo. "Nikdo mi to nevěří. Tak teď kamarádkám jako blázen ukazuju prsa, aby věřily, že žádné silikony nemám," dodala se smíchem modelka.

"Nejvíc mě ale překvapilo, když mě požádala Dominika Mesarošová, která má silikonová prsa číslo pět, abych ji v Americe koupila tu samou," směje se Agáta.

Modelka se už v pondělí do Ameriky opět chystá. Letí do Las Vegas za svým přítelem, motokrosovým závodníkem Honzou Brabcem (26), který tam tráví zimní sezónu. "Jsem strasně zamilovaná. Zní to ode mě směšně, ale takhle jsem nemilovala snad ještě nikoho," dodala Hanychová.

Reklama

Výběr článků

Načítám