Hlavní obsah

Finalista SuperStar Šmajda šokuje: nechá se obarvit načerno

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jeden ze čtveřice nejlepších v pěvecké soutěži Česko-Slovenská SuperStar Miro Šmajda (21) uzavřel sázku. Pokud vyhraje, nechá si své blond vlasy, na kterých mu tolik záleží, obarvit načerno.

Článek

Miro Šmajda si vlasy stříhá sám. Vymýšlí nejrůznější varianty účesů a nikdy nebyl u kadeřníka. Proto je jeho rozhodnutí šokující. "Je to sázka. Ale buďme realističtí. Copak já vyhraju?!," řekl Novinkám Šmajda.

"Pokud bych vyhrál, splním sázku a načerno se obarvit nechám. Ale neřekl jsem na jak dlouho. Nebudu kaskadér a neplánuju si koupit barvu v drogerii a barvit se sám. Existují kvalitní přelivy a šampony. Tak jen doufám, že kdyby se stal zázrak a já přeci jen vyhrál SuperStar, rychle se barva smeje," dodal se smíchem Šmajda.

"Velké oči opravdu nemám. Jsme pořád čtyři a Martin, Domča i Honzík jsou úžasní zpěváci. Myslím, že zůstanu blonďák," říká Šmajda. "Těžko říct, kdo vyhraje. Dlouho byla moje favoritka Leona Šenková a jak to dopadlo," vysvětluje.

V neděli zazpívá Miro píseň od skupiny Queen. Vybírá mezi We will rock you a We are the champions. Druhou písní bude Je to blízko od Michala Davida. "Tu úplně miluju, je nádherná," dodal Miro.

Reklama

Související články

Vykopli ji ze SuperStar, boduje v České Miss

Když se nedaří na jednom bojišti, musí se to zkusit na druhém. Přesně to ukazuje i Jitka Válková, která skončila před branami semifinále Československé...

Výběr článků

Načítám