Hlavní obsah

Mahulena Bočanová poodhalila v novém kalendáři své vnady

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (42) nafotila první kalendář. Chtěla tak stejně starým ženám dokázat, že krásné mohou být pořád.

Článek

Mahulena Bočanová fotila kalendář s fotografem Vladimírem Štrossem koncem léta. Tehdy prožívala těžké období s manželem Viktorem Mrázem, který nyní chodí se zpěvačkou a porotkyní SuperStar Martou Jandovou.

"Vše jsme fotili v ateliéru, atmosféra je přizpůsobená čtyřem ročním obdobím. Myslím, že je to nejlepší kalendář, který jsem kdy dělal," řekl Novinkám Vladimír Štross. Také Bočanová je spokojená. "Když mi bylo pětadvacet, na takové focení bych se vůbec necítila. Na druhou stranu jsem obdivovala Janu Švandovou, když se ve svých padesáti nechala vyfotit pro Playboy. Myslím si, že půvab zralé ženy řekne mnohem víc než bezduché dvacítky," míní Bočanová.

V případě Bočanové nevsadil fotograf na prvoplánovou erotiku. "Fotky jsou decentní, přizpůsobené Mahuleninu věku i naturelu," upřesnil Štross. Podle něj na fotkách občas zahlédneme stín ňadra či záblesk zadečku. Kalendář Bočanová slavnostně pokřtí ve čtvrtek v klubu DC1.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám