Hlavní obsah

V Anglii nabízejí vysněnou mužskou práci: sledování striptérek za milión

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leeds

Poohlížíte se po zajímavém zaměstnání? Pokud nelpíte na místě vykonávání práce, tak máte výjimečnou šanci. Odcestujte do Leedsu a ucházejte se o práci "Výzkumného pracovníka zkoumajícího vzestup a regulaci tanečnic, striptérek a společnic a jejich pozici v tzv. noční ekonomice". Taková nabídka se už totiž asi nebude opakovat.

Foto: Profimedia.cz

O novou pracovní pozici sledování a výzkumu striptérek se budou zřejmě ucházet zejména muži.

Článek

Pozici zadala sociologická univerzita v Leedsu a nový zaměstnanec se stane státním zaměstnancem, tudíž ho budou financovat lidé přímo ze svých daní. Jeho hlavním úkolem bude vyzpovídat 300 striptérek v oblasti Severní Anglie okolo Leedsu. 

Plat je za toto povolání vskutku pohádkový, celých 31 513 liber, což se rovná 900 000 korunám. Cíl studie je pro pracovníka velmi zřejmý. Musí zjistit, z jakých sociálních podmínek vzešly tyto dívky, odkud pochází, jaké jsou jejich pracovní podmínky a zjistit nakolik stoupl počet podniků ve kterých jsou striptérky a společnice něčím běžným.

Práce pro flákače

Inzerát požaduje od úspěšného žadatele jediné - předchozí zkušenosti s nějakým výzkumem v oblasti erotického a sexuálního průmyslu.

Předsedkyně Aliance daňových poplatníků Susie Squireová však s vytvořením pracovní pozice ani v nejmenším nesouhlasí: "Je to totální ne-práce, která daňové poplatníky zároveň naštve i zamrzí. Možná to je vysněné zaměstnání nějakých mužů, ale stejně tak to je noční můra obyčejných daňových poplatníků, kteří tuto práci mají sponzorovat."

Reklama

Výběr článků

Načítám