Hlavní obsah

Rosnička Mráčková ukázala šestidenní dceru Karlu

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Rosnička Karla Mráčková opustila v pátek krátce po dvanácté hodině s manželem a šestidenní dcerou Karličkou porodnici Na Bulovce. Obě Karly jsou v pořádku.

Článek

Karla Mráčková se narodila 22. listopadu přesně v 10.57 v pražské porodnici na Bulovce. Po narození vážila 3,25 kilogramu a měřila 51 centimetrů.

Mráčková rodila císařským řezem za pomoci epidurální anestezie. Poprvé byl u porodu její manžel Josef Mráček. „ Na chvíli odešel jen ve chvíli, která je pro nezdravotníka opravdu těžká," prozradila Novinkám Mráčková.

Porodnici opouštěla Mráčková s manželem a dcerou v dobré náladě v pátek krátce po dvanácté hodině. Malá Karlička neměla novorozeneckou žloutenku ani žádné jiné komplikace a tak brzkému odchodu z porodnice nic nebránilo.

Od počátku těhotenství si Mráčková myslela, že po sedmnáctiletém Nikolovi a osmiletém Maxmiliánovi čeká opět chlapce. "Bylo to vážně velké překvapení. Do porodnice jsme si šli pro kluka. Byl to šok, ale nádherný," smála se Mráčková.  "Syn Maxík už kupuje panenky. Kluci se na ségru moc těší," dodala pro Novinky rosnička.

Reklama

Výběr článků

Načítám