Hlavní obsah

Pomeje odmítá rozvod s Bartošovou: snubní prsten nesundá

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Iveta Bartošová (43) veřejně ohlásila, že chce rychlý rozvod s manželem Jiřím Pomejem (44). Ten se s tím odmítá smířit. Osobně ho o rozvodu Iveta neinformovala a dokud se tak nestane, s žádným se nesmíří. "Snubní prsten nesundám," říká.

Článek

"Ivetu pořád moc miluju. A jsem takovej vůl, že kdyby teď řekla Jirko vrať se, udělám to. Ona i Artur jsou moje všechno, " řekl Novinkám Jiří Pomeje.

Herec a producent doufá, že jde u Ivety jen o zkrat a přechodnou záležitost. "Pevně v to věřím. Měli jsme manželskou krizi, ale ve snu by mě nenapadlo, že bude Iveta chtít rozvod. Nechápu, co se Ivetě v hlavě děje nebo co ji kdo našeptává. Stále doufám, že to pomine a budeme zase šťastná rodina a Vánoce strávíme spolu," řekl pro Novinky Pomeje.

"Rozvod nepřijímám, Iveta mi ho sama neoznámila a snubní prsten odložím až v den, kdy budeme definitivně rozvedeni.  Stále ale věřím, že nic takového se konat nebude," tvrdí Pomeje.

Zatím bydlí u svého kamaráda Pavla Páska, víkend strávil u rodičů v Českých Budějovicích. Ve středu odlétá na dovolenou do Thajska, kterou dostal od kamaráda darem. "Letím na stejný ostrov, kde jsem si nechal vytetovat Ivetino jméno na rameno. A dokonce i do stejného hotelu, kde nám bylo s Ivetou nádherně," dodal Pomeje.

"Pokud by Iveta napsala, sednu na první letadlo a letím za ní. Teď chci od všeho pryč, ubíjí mě to tady," dodal Pomeje.

Bartošová nebere telefony ani nereaguje na sms zprávy. I když měla objednané šaty na Českého slavíka a také tři rezervovaná místa v první řadě, nedorazila. Její nový manažer poslal krátce před začátkem pořadateli omluvnou esemesku. Iveta prý natáčí vánoční desku. Pomejemu se zpěvačka vyhýbá a jím domluvené kšefty už prý přebírá její nový management.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám