Hlavní obsah

Krutý Pepa Vojtek: vykašlal se na exmanželku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Tanečnice Libuška Vojtková oslavila své 29. narozeniny. Od prvního exmanžela Daniela Hůlky dostala krásných devětadvacet růží, druhý exmanžel Pepa Vojtek jí ani nepopřál.

Článek

"Je to pravda, Pepa mi nenapsal ani zprávu," přiznala smutně Novinkám Libuška Vojtková, která má s rockerem Pepou Vojtkem dvouletého syna Matyáše. Jejich vztahy jsou na bodě mrazu. Že jí exmanžel ale ani nepopřeje k narozeninám, nečekala.

To Daniel Hůlka, se kterým si Libuška zkusila první manželství, popřál tanečnici přímo na pódiu po představení muzikálu Dracula. Půvabné tanečnici tak tleskalo zaplněné hlediště diváků. Od Dana převzala nádherný puget devětadvaceti růží. A pugety dostala rovnou dva. "Od koho je ten druhý, neprozradím," řekla Libuška. Prozradila ale dárek od své kamarádky Moniky Absolonové. "Dostala jsem nádherný svetr a vánoční hvězdu."

Nového partnera oficiálně nemá. Je ale možné, že v životě Libušky se nový muž objevil, ale na ohlášení nového vztahu je brzy. Po přestavení Draculy se herci přesunuli do kina Evald, kde je čekal křest DVD muzikálu Dracula. A pokračovala tam také oslava narozenin půvabné tanečnice. S přáteli si připila hruškovicí a s Danem Hůlkou ještě před půlnocí společně odjeli domů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám