Hlavní obsah

Demi Mooreové vyretušoval nešikovný grafik obrovský kus kyčle

Novinky, Jakub Kynčl

Nekvalitních retuší najdete v časopisech obrovské množství. Jen málokdy se však stane, že se taková lajdácká práce dostane na hlavní stranu světově známého magazínu. Přesně to se přihodilo známému magazínu W, který na svém přebalu zveřejnil tragicky vyretušovanou fotografii Demi Mooreové, na které grafik vyretušoval kus kyčle ve snaze zúžit jí boky.

Článek

Blogy a módní magazíny po celém světě se zabývají nejnovější hlavní stranou magazínu W. Fotografie herečky Demi Mooreové rozpoutala velmi živé diskuze o tom, co se to vlastně na přebalu populárního magazínu stalo. Nejvíce lidí mluví o nešikovné retuši, při které grafik či samotní fotografové Mert Alas a Marcus Pigorr odebrali Moorové část boku ve snaze zúžit herečce boky.

Několik amerických blogů pak přineslo velmi zajímavý postřeh, který by byl ještě skandálnější než veliká retuš. Mooreová totiž na svém Twitteru údajně zveřejnila fotografii, o které tvrdí, že je nefalšovaným originálem. Jenže co čert nechtěl, nevěřící internetoví uživatelé brouzdali po internetu a našli fotografii 26leté modelky Anky Rubikové, která je totožná s fotografií známé herečky a liší se až na absolutní drobnosti pouze jinou hlavou.

Magazín W si stojí za tím, že na fotce nebyla provedena žádná neobvyklá retušovací technika a Demi Mooreová jejich tvrzení přitakává. Přesto už asi jen málokdo uvěří, že se na fotografii nachází doopravdy tělo 47leté herečky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám