Hlavní obsah

Jennifer Lopezová upadla při koncertu v přímém přenosu na zadek

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Zpěvačka Jennifer Lopezová během svého nedělního comebacku na American Music Awards v Los Angeles upadla a pořádně si natloukla pozadí. Ačkoliv video jasně ukazuje, že byl pád způsoben podklouznutím, tak se zpěvačka po vystoupení snažila tvrdit, že bylo vše dobře připravené a pád byl naplánovaný.

Článek

Jennifer Lopezová si udělala skvělou reklamu na své nové album. Během vystoupení na předávání hudebních cen, na kterém zpívala skladbu Louboutins, což je stěžejní singl z jejího nového alba Love?, upadla přímo na své slavné pozadí. Právě tato její část těla je v mnoha médiích považována za nejvýraznější a bývá dávána za vzor ženám s větším pozadím.

Boxerská choreografie spojená i s tématickou boxerskou róbou a pásem pro šampióny sice zpěvačce slušela, avšak zřejmě pozapomněla na boty odolné proti skluzu. Když totiž seskočila ze svého tanečníka, tak uklouzla a spadla na zadní část těla. Bleskově však vstala a snažila se předstírat, že se nic nestalo.

Ačkoli se druhý tanečník evidentně lekl a chtěl jí nejdříve pomoci nahoru, tak si Lopezová stejně stojí za tím, že vše bylo dopředu naplánované. V navazující televizní show na toto téma dokonce i vtipkovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám