Hlavní obsah

Z blond přítelkyně Pepy Vojtka je bruneta

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Tanečnice Jovanka Skrčeská, přítelkyně rockera Pepy Vojtka, změnila barvu vlasy. Z něžné blondýnky je bruneta. Vrátila se tak ke své původní barvě vlasů. K návratu se odhodlala po sedmi letech.

Článek

"Jsem původně bruneta, blondýnka jsem byla posledních sedm let," řekla Novinkám tanečnice. "Je to první krok, je to takový polotovar, ještě nějaké změny nastanou," prozradila o hnědém odstínu vlasů. "Nebyl to žádný risk. Věděla jsem, jak budu vypadat," říká.

"Horší to bylo, když jsem se v roce 2002 poprvé odbarvila na blond a ještě ostříhala na ježka. To byl experiment," směje se tanečnice.

"Měla jsem tím věčným odbarvováním vlasy zničené, tak jsem se vrátila k původní barvě. Nic víc za tím nestojí. Vím, říká se, že když ženská změní vlasy, je to nějakou zásadní životní změnou. U mě to vážně tak není. S Pepou jsme naprosto v pohodě. Jsou to jenom vlasy, tak proč nedělat změny," říká Jovanka.

Pepovi Vojtkovi se nová image Jovanky líbí. "Byli jsme u kadeřníka spolu. Myslím, že se mu to líbí. Bere to jako já. Jsou to prostě jenom vlasy. Třeba se zase k blond barvě vrátím. Vážně to neřešíme," vysvětluje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám