Hlavní obsah

Miss Zuzana Jandová poprvé nahá: svlékla se za statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR Zuzana Jandová (22) nafotila svůj první kalendář. A pořádně se při focení odvázala. Dokonce fotila nahoře bez. Svršky odhodila kvůli pohádkovému šestimístnému honoráři.

Článek

Fotografie jsou velmi odvážné, přesto se úplně v rouše Evině Zuzana Jandová neukáže. "Prsa nemám v plánu ukázat ještě hodně dlouho. Myslím, že v tomto životě to asi už nebude. To není můj styl," řekla se smíchem Novinkám Jandová.

Přesto jsou fotografie z jejího prvního kalendáře pořádně sexy. Jandová má na sobě odvážné modely nebo sexy prádélko. Podle informací Novinek za kalendář inkasovala 400 tisíc korun. "Honorář Zuzky je šestimístný a je srovnatelný s honorářem tváří z let minulých," řekla Novinkám produkční kalendáře Michaela Fotulová.

Jandová je třetí kráskou, kterou si jedna produkční společnost vybrala. Před Zuzanou se v kalendáři objevily Lucie Borhyová a Petra Faltýnová. Oběma pořádně zamával se životem. Borhyová se během focení seznámila se svojí láskou a otcem syna Lucase Niko Papadakisem a Faltýnová se dala dohromady s hercem Jiřím Langmajerem, se kterým několik měsíců zahýbala manželovi Simonovi Šteklovi. Uvidíme, jak zamává se vztahem Jandové a podnikatele Aga Simitčiho.

Křest kalendáře Zuzana 2010 se bude konat ve čtvrtek 26.listopadu. Moderovat ho bude Leoš Mareš, za kmotry si Zuzana vybrala modelku Pavlínu Němcovou a svého kolegu z pořadu Duety Petra Kotvalda.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám