Hlavní obsah

Simona Krainová se svlékla, ňadra ukázala Karlu Rodenovi

Praha

Topmodelka Simona Krainová (36) se opět svlékla. Ňadra v celé své kráse ukáže ve svém novém kalendáři nazvaném La femme Simona. Jedním z prvních, kteří kalendář viděli, je herec Karel Roden.

Článek

Nový kalendář Simony Krainové je na světě. Topmodelka ho nafotila se slovenským fotografem Branislavem Šimončíkem v ateliéru. "Zamýšleli jsme původně vyjet do Benátek, ale nakonec jsme kvůli hodně odvážným fotkám zvolili ateliér," řekla Novinkám Krainová.

Většinu fotografií drží až do křtu Krainová se svým týmem v přísném utajení. Obzvlášť fotografie, na kterých je topmodelka focena úplně nahá. Jedním z prvních, kdo kalendář už viděl, je Karel Roden. Právě populárního herce si Simona vybrala jako kmotra. Karel Roden byl prý z fotografií tak nadšený, že na nabídku kývl okamžitě. A to i přesto, že v den křtu má celý den natáčení a bude tak velmi unavený. 

Křest kalendáře La femme Simona 2010 se uskuteční 1. prosince v klubu DC1. Simona se den předtím vrací z týdenní dovolené. Dnes odletěla se svou sestrou Yvonnou do Miami, kde nastoupí na největší světovou zaoceánskou loď a týden budou objíždět ostrovy v Karibiku. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám