Hlavní obsah

Bob Klepl luxuje skoro denně, vysává i zahradu

Praha

Herec Bohumil Klepl (51) natáčel v Divadle Kalich nové CD One man show, které právě vstoupilo na hudební trh. Při jeho natáčení v Divadle Kalich komik vylíčil své veselé zážitky z herecké profese i ze života. Mezi řečí pak přiznal, že rád uklízí, nejvíc ho prý baví luxování.

Článek

"Uklízení, to je na moje léčení. Luxuji prakticky denně. Někdy se dokonce zapomenu a vysávám i zahradu," svěřil se Klepl Korzu.

Herec na pódiu potvrdil svou pověst neúnavného baviče a spustil nepřetržitou sérii vtipných vyprávění. Velká část jeho pořadu se točila hlavně kolem zážitků z Ruska, kde jako malý kluk žil a kam se po letech vrátil s divadelním zájezdem.

"Velmi rád vzpomínám na historku, jak nás společně s hercem Leošem Suchařípou zatkli na letišti Šeremetěvo a pak také na to, jak jsem v Bulharsku v moři utopil své zuby," prozradil se smíchem herec.

Komik přišel na natáčení celý v bílém a záhy upřesnil, proč. "Tento kostým jsem si odkoupil od Milana Šteindlera z filmu O život, kde jsem v něm strávil jako embryo v děloze jedné herečky 14 dní. Teď vím, co všechno se v tomto prostředí děje," vysvětlil.

I po padesátce ho hlídá maminka

Nejveselejší historku si nechal herec na závěr, kdy se přiznal, že ho i v tomto věku neustále hlídá maminka, aby se po představení neopil.

"Vždycky, když ke mně přijede na návštěvu, se zeptá: ´Bohouši, co dneska hraješ?` ´V Kalichu Nahniličko.´ ´A v kolik končíš?´ ´V půl desáté.´ ´Tak v deset ať jsi doma!´," prozradil Klepl.

Reklama

Související témata:

Související články

Mojmír Maděrič: Doma nejčastěji vaří dcera

Herec a bavič Mojmír Maděrič (54) je známý svým kulinářským uměním a velmi kladným vztahem k jídlu. Velmi rád se také baví a má rád dobré šprýmy. Občas jimi...

Herec Hugh Grant je prý závislý na golfu

Golf se v posledních letech stává stále více populárnější zábavou. Mezi milovníky golfu patří i herec Hugh Grant, který prý tuto hru bere tak vážně, že neváhá...

Výběr článků

Načítám