Hlavní obsah

Manželka Vojtka a Miss Frantzová jsou ve čtvrtém měsíci těhotenství

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herec a zpěvák Roman Vojtek (36) bude otcem. Jeho manželka Tereza je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Nastávající maminkou je také finalistka Miss ČR 2005 Daniela Frantzová.

Článek

Čtvrtá nejkrásnější dívka roku 2005, držitelka titulů Miss Silueta a Miss Elegance je také ve čtvrtém měsíci těhotenství. S manželem, tenisovým trenérem Petrem Bouším, se těší na prvního potomka. "Bylo to plánované a jsme šťastni, že to přišlo celkem rychle," řekla Novinkám Daniela.

Pohlaví miminka zatím nezná. "Možná se necháme překvapit, ještě uvidíme," říká modelka. Těhotenské nevolnosti ji trápily první dva měsíce. "Bylo mi špatně, ale zvládla jsem to celkem obstojně, jen dvakrát jsem zvracela. Horší pro mě byla únava, to jsem nebyla vůbec ve své kůži. Teď už se mi zase energie vrátila a cítím se dobře," dodala Frantzová, která v těhotenství zatím přibrala jen tři kilogramy.

Také Roman Vojtek s manželkou Terezkou se dočkali. Loni Terezka potratila a tak jsou šťastni, že tentokrát zatím žádné komplikace nenastaly. "Obavy samozřejmě byly. Proto jsme to tajili do čtvrtého měsíce. Jsme moc šťastni a věříme, že vše dobře dopadne," prozradil Vojtek. Jeho manželka Terezka má termín porodu v květnu, stejně jako jeho sestra, která žije v daleké Bolívii.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám