Hlavní obsah

Filip Renč a Kristina Kloubková přestali zapírat, poprvé spolu ve společnosti

Novinky, Praha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Režisér Filip Renč a Kristina Kloubková se spolu poprvé objevili ve společnosti. I když není půvabná moderátorka televizních zpráv na Nově ještě rozvedená s muzikálovým zpěvákem Alanem Bastienem, svůj vztah s charismatickým Renčem už tajit přestali.

Článek

Prvotní komedii, že k sobě nepatří a jsou na akci oba jen náhodou hodili po chvíli za hlavu a svůj vztah tajit přestali. Na otevření luxusního butiku v centru Prahy dorazili každý zvlášť jen pár minut po sobě. Rychle ale našli cestu k sobě a párty asi po hodině opouštěli ruku v ruce. Renč také konečně přiznal rozchod s dlouholetou přítelkyní Jarmilou Tabačkovou. "Jerry se odstěhovala a pronajala si svůj byt," přiznal  Novinkám.

Kloubková a Renč spolu chodí teprve pár měsíců a vypadá to velmi vážně. Čeká je také první společná práce. Zanedlouho začínají zkoušet nový muzikál Baron Prášil, který Filip režíruje a Kristina má na starost choreografii.

"Pro mě vypukne zkoušení až v lednu. Teď dávám do kupy choreografii. Zkouším ji sama na sobě. Vždycky něco vymyslím a pak na sobě testuju, jestli se to dá tanečně vůbec zvládnout," směje se Kristina, která rapidně zhubla.

"Říká mi to hodně lidí, takže asi na tom něco bude. Nic pro to ale nedělám. Když je člověk šťastnej a nemyslí na kila, tak to zřejmě funguje," dodala půvabná moderátorka a tanečnice.

Párty luxusního butiku Vici fashion si nenechaly ujít také operní pěvkyně Andrea Kalivodová, herečka Zdeňka Žádníková nebo Olga Lounová. Ta dokonce v soutěži o sestavení nejnápaditějšího modelu skončila na třetím místě. "A pak že nemám vkus," smála se. Tváří obchodu se stala modelka a bývalá Playmate Lucie Kachtíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám