Hlavní obsah

Dalibor Janda promluvil o své mužské chloubě: je menší než se říká

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dalibor Janda (56) už několik let plní bulvár kvůli svému nadprůměrně vyvinutému mužství. Údajně se pyšní mezi slavnými muži největší mužskou chloubou. Zpěvák exkluzivně pro Novinky poprvé o původu fámy promluvil.

Článek

"Třicet centimetrů? Tak dobře na tom opravdu nejsem," řekl Novinkám se smíchem Janda. "Před lety si to někdo v bulvárním časopise vymyslel a od té doby se to se mnou táhne. Že bych se za to styděl, to ne. Ale radši bych tu pravdu," prozradil Janda na křtu CD Hvězdné duety. 

Dalibor Janda oslovil slavné zpěvačky a nazpíval s nimi desku duetů. "Nabídl jsem to zpěvačkám, které mám rád. Nevybíral jsem jen podle toho, jak jsou známé, ale bylo pro mě důležité, jak zpívají," řekl Janda.

Jediné dámy, se kterými spolupráce nedopadla, jsou Lucie Bílá, Petra Janů a Ewa Farna. "Petra nemohla kvůli natáčení pořadu Duety pro Českou televizi, Lucka Bílá mi nabídla první volný termín v lednu a Ewička Farna byla v době natáčení také velmi zaneprázděná," vysvětlil zpěvák.

Na desce zpívá Janda duet s Lucií Vondráčkovou, Evou Pilarovou, Hanou Zagorovou, Terezou Kerndlovou nebo zesnulou Evou Olmerovou, se kterou píseň Já mám naštěstí pár přátel nazpíval už v roce 1979. 

"Ta píseň s Evou Olmerovou byla asi nejdražší. Televize za práva chtěla hodně peněz," prozradil Janda. "Ostatní holky byly v pohodě. Chtěly si se mnou zazpívat a nešlo jim o peníze. Netěšilo by mě, kdybych musel některou extra ukecávat. V podstatě to bylo za hubičku," dodal s smíchem Janda.

Reklama

Výběr článků

Načítám