Hlavní obsah

Karel Gott přiznal: finalista SuperStar Chodúr může být můj nástupce

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Karel Gott (70) povečeřel s finalisty Česko Slovenské SuperStar. A našel mezi nimi možná i svého nástupce. "Mým favoritem je Martin Chodúr (19). To je obrovský talent. Ano, mohl by být mým nástupcem," řekl Novinkám Gott.

Článek

"Chodúr se mi velmi líbí. Je to favorit. Moc mě zaujalo, když zpíval Michaela Jacksona, přitom jsem vlastně slyšel trochu Toma Jonese a  ještě přidal sám sebe. Jeho moonwalk byl samozřejmě srandovní. A to je právě ono. Dokázal, že je nad věcí," prozradil Karel Gott. 

Velkým talentem je podle něj také Jan Bendig. "Ten je také velmi dobrý. Když jsem zavřel při jeho zpěvu Stand by me oči, slyšel jsem barevného zpěváka, barevného amerického zpěváka," pousmál se Gott. 

Karel Gott s finalisty Česko Slovenské SuperStar  v úterý povečeřel v pražské luxusní restauraci Pálffy Palác. Tento týden v neděli budou finalisté zpívat právě hity 34násobného Zlatého slavíka. Gottův favorit Martin Chodúr zazpívá Oči máš sněhem zaváté, legendární Včelku Máju bude zpívat Denis Lacho.

Reklama

Související články

Ze SuperStar možná unikla data o hlasování

Pořad televize Nova Česko Slovenská SuperStar se podle středečního deníku Blesk potýká s únikem dat o hlasování diváků prostřednictvím SMS zpráv o několik...

Výběr článků

Načítám