Hlavní obsah

Chýlková v roli modelky: místo peněz dostala brilianty

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Ivana Chýlková (46) si zkusila roli modelky. Kvůli charitě se nechala zadarmo nafotit Sárou Saudkovou pro charitativní kalendář. Jako honorář dostala prstýnek s briliantem.

Článek

Chýlková fotila kvůli charitě bez nároku na honorář. Jako poděkování dostala od šperkařské firmy, která kalendář připravuje, prstýnek s briliantem za dvacet tisíc korun.

Na fotografii v kalendáři ji zdobí podstatně dražší kousky. Chýlková měla diamantovou sadu s modrými safíry za dva milióny korun.

V pátek Sára Saudková se zástupci klenotnické firmy slavnostně předali Ivaně Chýlkové zarámovanou fotografii, která kalendář ozdobí. Na fotografii vedle Chýlkové pózuje Andrea Straková, umělecká ředitelka kalendáře. Herečka při přebírání obrazu neskrývala nadšení.

Kalendář bude slavnostně vydražen na Žofíně 17. prosince. Výtěžek z dražby originálu kalendáře i z prodeje vytištěné verze kalendáře podpoří dětskou onkologii motolské nemocnice.

Vedle Chýlkové se v kalendáři objeví Karel Gott, Alena Šeredová, Miloš Forman a další známé tváře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám