Hlavní obsah

Prodali jí los, který nechtěla - vyhrála na něj desítky miliónů

Novinky, Jakub Kynčl
Felixstove

Pracovnice herny binga Audrey Whiteová okusila na vlastní kůži, jak chutná pocit obrovské výhry. Nezažila ho však na svém pracovišti při číselné hře, ale při jiné hazardní činnosti, stírání losů. V obchodě nedaleko svého bydliště v hrabství Suffolk si řekla o los za 56 korun, místo toho jí však prodavačka podala los za 130 korun. Žena se rozhodla si ho nakonec vzít a svého rozhodnutí nelitovala.

Foto: Profimedia.cz

Los přinesl ženě nebývalou radost. Ilustrační foto

Článek

Šťastná chyba unavené 58leté pokladní změnila život. Nyní jedná velmi rozumně a po své výhře nehodlá opouštět zaměstnání tak, jak to dělají mnozí. Místo toho si jen blaženě užívá pocit z výhry, aniž by přitom ale hýřila penězi a zbytečně utrácela.

"Požádala jsem ji o levnější los, a ona se sehnula a podávala mi ten dražší. Těch pět liber jsem na něj ale vyhrála už na jiném losu, tak jsem si říkala, že mu dám šanci. Když jsem dorazila domů a los setřela, nemohla jsem tomu uvěřit. Stále mám trochu šok," dodala Whiteová.

Před třemi lety nad matkou tří dětí visela hrozba exekuce majetku a vystěhování z její poloviny dvojdomku. Místo toho nyní hodlá splatit hypotéku a koupit si nový skleník. Další větší výdaje neplánuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám