Hlavní obsah

Miss Kolářová ukázala prsten: zásnuby na exotickém Bali

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká vicemiss 2006 Bára Kolářová (25) se bude vdávat. Přítel Přemek Zida ji po sedmi letech vztahu požádal o ruku. Romantické zásnuby se konaly na dovolené na ostrově Bali.

Článek

"Přemek mě požádal o ruku přesně 3. listopadu. Bylo to nádherné a romantické. Určitě se budeme držet tradic a svatba bude do roka a do dne," řekla Novinkám Bára Kolářová. Zásnuby prý byly jako z pohádky. Přemek s nimi počkal až do posledního dne pobytu.

"Vůbec jsem nic netušila. Všechno utajil. Jeli jsme si na Bali na tři týdny odpočinout. Poslední večer jsme seděli v romantické restauraci přímo na pláži, kde byla kapela a každému stolu hrála písničku. Když dorazili k nám, začali hrát song You are so beautiful a Přemek mě požádal o ruku a nasadil mi nádherný prstýnek,“ vzpomíná Bára

Na ostrově Bali si užívali společně s Českou vicemiss Mirkou Košťanovou a jejím přítelem. Kolářová už začíná o svatbě přemýšlet. "Bylo mi řečeno od pár kamarádek, že se svatby musí chystat rok předem. Hlavně termín se prý musí zamlouvat dlouho dopředu. Tak to abych začala," dodala se smíchem Kolářová. 

Reklama

Výběr článků

Načítám