Hlavní obsah

Japonci ukryli golfové hřiště do podprsenky

Novinky, Jakub Kynčl
Tokio

Móda se transformuje a Japonci nechtějí jen postávat opodál. Jejich nápady jsou tak mnohdy jednoznačně nejvíce vzdálené módnímu mainstreamu, který hýbe světem. Nápaditost se jim ovšem upřít nedá. Teď například přišli s podprsenkou, ze které si můžete v minutě udělat miniaturní golfové hřiště.

Článek

Výrobce ekologických, solárních a recyklovatelných podprsenek Triumph představil ve středu svůj nejnovější excentrický kousek zaměřený tentokrát na golf. Podprsenka "Make-the-Putt" totiž může být transformována do miniaturního golfového greenu.

"Golf je u japonských žen stále více populární a všechny úžasné japonské hráčky jsou zatím velmi mladé. Chceme tedy tento sociální trend zapracovat do konceptu našich podprsenek," uvedl mluvčí značky Hiromi Shinta, který připouští, že podprsenka není úplně praktická vzhledem k tom, že 1,5 dlouhý green má žena obmotaný kolem těla a vidět je jí tak jen malá část břicha.

Košíček se pak během vteřiny změní v jamku a v případě dobré trefy se dokonce ozve i hlas, který vám japonsky vaši ránu pochválí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám