Hlavní obsah

Lucie Bílá nafotila odvážné fotografie

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Lucie Bílá (43) pěkně zhubla. Dokonce tak, že neváhala podruhé v životě nafotit odvážné fotografie. Podvazky nahradily průhledné sexy punčochy s krajkou.

Článek

Více odhalená byla na fotografiích v minulosti jen jednou. A to na obalu své desky Úplně nahá. Tentokrát zvolila korzet a sexy punčochy. Přesto jsou ale fotografie sexy.

"Měla jsem na sobě jen korzet, koženou bundu a sexy punčochy, o kterých si všichni myslí, že jde o podvazky. Jsou to jen úžasné punčochy s krajkou," řekla Novinkám Lucie Bílá. Černobílé fotografie ozdobily novou desku zpěvačky.

Lucie Bílá v poslední době všude slyší chválu na svojí štíhlou postavu. "Vděčím za ni fitku jménem muzikál Carmen. Naběhám se tam tolik, že to  je lepší než všechny posilovny světa. Samozřejmě se ale také hlídám v jídle," prozradila.

"Vážím 54 kilogramů, to není zas tak málo. Už jsem byla i hubenější. Při rozchodu s Petrem Kratochvílem jsem vážila 46 kilo," vzpomíná. 

Zpěvačka je stále bez partnera. "Mám pocit, že to všichni řeší víc než já."

"Žiju prací, ta mě teď naplňuje," říká.  Přesto ale s chlapem do budoucna počítá. Dokonce i kvůli mužům sundala své napletené vlasy. "Sundala jsem je. Chlapy ty spoje u hlavy nemají rádi," řekla Novinkám. 

Bílá pokřtila svoji novou desku Bang Bang, která je plná coververzí známých písní. Jako kmotra si vybrala Karla Gotta. Zároveň se pochlubila knížkou vtipů, na které se podílela. Křtu se vedle Gotta zúčastnili také dvorní skladatel Bílé Ondřej Soukup, textařka Gábina Osvaldová a nebo textař Zdeněk Rytíř.

Reklama

Výběr článků

Načítám