Hlavní obsah

Duety mají první oběti - Postlerová a Nosek přišli o hlas

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nový soutěžní pořad Duety...když hvězdy zpívají má své první oběti. Tvrdé tréningy už nezvládly hlasivky zpěváků amatérů Jaromíra Noska a herečky Simony Postlerové. Oba musely na obstřiky a na jejich výkonu to bylo pořádně znát.

Článek

Jaromír Nosek ve dvojici s Jitkou Zelenkovou druhý soutěžní večer zahajovali. Porota jejich výkon strhala. Moderátor Aleš Háma omlouval hercův výkon hlasovou indispozicí. Před přenosem byl dokonce na obstřicích.  Hned po  nich nastoupil další "marod" Simona Postlerová ve dvojici s Petrem Kolářem. Simona zpívala falešně.

"Přišla jsem o hlas. Po tom týdnu zkoušení jsem měla hlasivky na dranc," řekla Novinkám půvabná herečka. Hned po finále si ji vzala do parády porotkyně Linda Finková a dávala Postlerové hodnotné rady. Jako zpěvačka a profesorka zpěvu zároveň ví dobře, jak s hlasivkami pracovat. 

Obě dvojice nakonec postoupily a diváci jako nejslabší ohodnotili Marcelu Březinovou s Danielem Rousem. I když na konci přímého přenosu působili uvolněně a nic si z neúspěchu nedělali, mimo televizní kamery bylo vidět, že to těžce nesou. Obzvlášť Daniel Rous. "Mrzí mě to moc. Myslím, že náš výkon nejhorší nebyl," dodal. 

Reklama

Související témata:

Související články

ČT zahájila show Duety

Česká televize představila v sobotu novou show Duety, v níž soutěží páry složené z profesionálních a amatérských zpěváků. Své umění předvedli např. Petr Kolář,...

Výběr článků

Načítám