Hlavní obsah

Aneta Vignerová slavila narozeniny: o třicet let starší milenec ji zahrnul brilianty

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Miss ČR Aneta Vignerová oslavila své 22. narozeniny. Její starší a zámožný milenec Kamil Bahbouh jí věnoval luxusní briliantové náušnice. Veze si je i na světovou soutěž Miss World, kam v pátek v dopoledních hodinách odletěla.

Článek

Přítel Vignerové zřejmě poletí i na finále Miss World do Jihoafrické republiky, aby svoji lásku podpořil. "Zatím to snad vypadá, že přítel mě opravdu přiletí podpořit," řekla Novinkám Vignerová.

Zároveň prozradila, že od přítele dostala k narozeninám nádherné zlaté náušnice s velkými brilianty. Spolu s přítelem Vignerové bude přímo v Johanessburgu držet české krásce palce bývalá světová královna krásy Taťána Kuchařová.

Aneta odlétala z ruzyňského letiště do Londýna, kde stráví s ostatními finalistkami čtyři dny a bude se tam konat slavnostní zahajovací večer 59. ročníku Miss World. Poté se krásky přesunou do Jihoafrické republiky. Finálový večer se bude konat až 12. prosince. O titul Miss World se utká 120 krásek z celého světa.

Vignerová měla na přípravu velmi málo času. Od jejího zvolení Miss ČR uplynuly teprve dva týdny. Bojovat bude s osmi róbami od návrhářek Jarky Sedláčkové a Liběny Rochové. Dodržet nařízený třicetikilový limit zavazadla se Anetě nepodařilo, do Johannesburgu veze 21 kilo nadváhu.

Povinností dívek je mít národní kroj, anglicky psanou literaturu s tematikou svojí země a fotbalový dres národního mužstva,  typický dárek ze země původu dívky. V případě Anety se jedná o panenku v národním kroji.

Rozloučit se s Anetou přišla na ruzyňské letiště nejen Táňa Kuchařová a Jiří Adamec, ale také obě letošní vicemiss Lucie Smatanová a Hana Věrná. Popřát štěstí přijela také nejlepší kamarádka Vignerové ze soutěže Miss ČR, finalistka Barbora Škodová, která Anetě pro štěstí věnovala plyšového medvěda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám