Hlavní obsah

Basiková po porodu: štíhlejší než kdykoli předtím

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Bára Basiková (46) je osm měsíců po porodu syna Theodora a už se s radostí promenáduje v mini šortkách. A může si to s přehledem dovolit. Takhle štíhlá nebyla ani před těhotenstvím.

Článek

Basiková v těhotenství přibrala 11 kilogramů a všechny jsou pryč. "Cítím se naprosto skvěle. Je pravda, že takovou postavu jsem neměla ani před těhotenstvím," pochvaluje si štíhlé tělo zpěvačka Bára Basiková. "Nic výrazného pro to nedělám. Jsem si jistá, že je to především díky kojení," tvrdí zpěvačka.

Aby měla postavu pevnou, pomáhá si elektrošoky. "Jsem již čtvrtým rokem tváří studia na hubnutí a musím říct, že nic lepšího, než je metoda bailine neznám. Pokaždé, když cítím, že je potřeba malinko někde na těle něco upravit, vracím se sem," prozradila recept na ideální postavu. 

Bára na čtvrté výročí salónu vzala i svého osmiměsíčního syna Theodora. Z nepochopitelného důvodu ho ale nechtěla ukázat a schovala ho k terapeutkám, které ho v jejich zázemí hlídaly.

Přitom krátce po porodu Bára fotky Theodora za pořádně tučnou sumičku prodala jednomu společenskému časopisu. "Nevidím důvod, proč ho ukazovat. Určitě by si to nepřál můj manžel," dodala Basiková.

"Nevím, co blázní. Má obě ruce, obě nohy. Vypadá jako všechna ostatní miminka, tak co z toho dělá takovou vědu," nechápali hosté akce. 

Párty si vedle Basikové nenechali ujít také Lucie Váchová, bývalá Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová, Štěpánka Duchková nebo Dalibor Janda.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám