Hlavní obsah

Česká Miss 2010: V Karibiku i ve staré tovární hale

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zajímavé kontrasty budou provázet nový ročník soutěže krásy Česká Miss 2010, který byl slavnostně vyhlášen ve středu dopoledne v pražském klubu Solidní Nejistota. Dívky si užijí exotiky ve slunné Dominikánské republice na soustředění, ale finálový večer se bude konat v nevšedním prostředí bývalé tovární haly ČKD v pražském Karlíně.

Článek

Není čas ztrácet čas - podle tohoto rčení zjevně postupují organizátoři soutěže Česká Miss, kteří se snaží, aby ten nadcházející ročník přinesl ještě více krásných a výjimečných dívek do finále, než tomu bylo v uplynulých letech. Proto již rozjeli internetové registrace a jako novinku navíc vysílají do Prahy, Brna, Olomouce, Plzně a Liberce tzv. Patrolu České Miss 2010, která bude hledat potenciální kandidátky na post královny krásy.

Režisérem show bude tentokrát slovenský režisér Pepe Majeský, který mimo jiné režíroval televizní přenos z finále Miss Slovensko 2009. Ředitelka soutěže Michaela Maláčová přislíbila, že bude celý večer originálně pojatý a slovenský režisér toho má být zárukou.

Ceny za milióny

"Tento rok by měl být odlišný v mnoha bodech. Tím prvním je už to, že tentokrát nejsem těhotná," vtipkovala na tiskové konferenci Michaela Maláčová, která uvedla, že se v úterý s definitivní platností přestěhovala do zahraničí. Na průběh soutěže to prý však nebude mít žádný vliv.

Na vítězku čeká mimo jiné finanční kontrakt v hodnotě miliónu korun, pronájem luxusního bytu, osobní auto, exotická dovolená, kosmetika, jazykové kurzy, lekce golfu a poukázky na mnoho zajímavých předmětů od nejrůznějších společností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám