Hlavní obsah

Moderátorka Šárka Kubelková skončila své černé období

Moderátorka Šárka Kubelková (35) byla dlouhou dobu vyznavačkou černé barvy. Nosila ji na oblečení, botách, ale i na vlasech a nehtech. Toto období je prý ale definitivně u konce a začíná jí éra barev.

Článek

"Je pravda, že jsem měla dlouhou dobu černé období. Hodně to souviselo s tím, jakou jsem měla náladu," svěřila se Korzu moderátorka.

Z depresivních nálad se už pravděpodobně dostala, protože přesedlala na barevné oblékání.

"Poslední dobou nosím spíše barevné věci. I když pořád si je vybírám podle toho, jak se vyspím a na co mám zrovna chuť. Nijak dopředu to neplánuji," říká s úsměvem.

Osobnostní vjem je důležitý

Šárka měla možnost moderovat tiskovou konferenci k připravované velké módní show Elle Style Awards (5. 11.) v klubu SaSazu, na které se budou udílet módní Oscaři.

Pozvání přijala řada zahraničních hostů v čele s topmodelkami Cindy Crawfordovou a Claudií Schifferovou. Šárka na tuto akci dorazí také, i když to není právě její "šálek kávy".

"Já se v módě moc neorientuji. Moje doména, kterou mám ráda, jsou dokumentární filmy, což je úplně jiná škatulka. Navíc neumím hodnotit lidi podle jejich práce. Hodnotím je spíše podle vyzařování a osobnostních vjemů, které z nich mám. Proto je pro mě větší osobností třeba paní Hana Hegerová než nějaká modelka či návrhář," tvrdí Kubelková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám