Hlavní obsah

Hůlka po rozchodu s Vaňkovou už flirtoval s Hrachovcovou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvák Daniel Hůlka (41) je teprve pár dní po rozchodu se Šárkou Vaňkovou a na ženy rozhodně nezanevřel. Na křtu knihy, kterou napsali jeho kamarádi Pavel Vítek (47) a Janis Sidovský (41), okatě flirtoval s herečkou Kateřinou Hrachovcovou - Herčíkovou (35).

Článek

"Od tebe bych si říct dal, Kačko," smál se na křtu knihy zpěváka Pavla Vítka a jeho partnera Janise Sidovského Daniel Hůlka. Zpěvák byl kmotrem knihy Cesty, které voní jídlem. Kateřina Hrachovcová křest moderovala. "I ty vopelichanej kocoure," kontrovala mu se smíchem herečka, která je vdaná za veterináře Jana Herčíka. 

Hůlka se objevil po ohlášení rozchodu se zpěvačkou Šárkou Vaňkovou poprvé na veřejnosti. Neustále tak musel odpovídat na otázky týkající se konce půlročního vztahu. "Asi stokrát jsem rozchod potvrdil a dodal, že víc k tomu opravdu neřeknu. O svém soukromí jsem nikdy nemluvil a hodlám v tom pokračovat," řekl Hůlka. Zprávu o rozchodu Hůlky a Vaňkové jako první přinesly Novinky.cz.

Již dnes odjíždí Hůlka na plánovanou dovolenou do Řecka. "Jedeme s kamarádem na řecký ostrov Chalkidiki. Slyšel jsem o něm samou chválu. Chceme ho projet křížem krážem a navštívit místní kláštery," dodal Hůlka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám