Hlavní obsah

Kuchařová a Richter zase spolu: kvůli penězům

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Někdejší Miss World Taťána Kuchařová (21) a Milan Richter (33) oficiálně oznámili před týdnem rozchod, ale už se zase objevili na veřejnosti společně. Nenechali si ujít otevírací party módního salonu Richterových rodičů.

Článek

Taťána Kuchařová se stala tváří módního salonu. Lukrativní kšeft získala ještě během vztahu s radním Richterem, prestižní módní salon vlastní jeho rodiče. Taťána tak na otevírací party nového obchodu nemohla chybět. Pánskou konfekci zastupuje Karel Gott. Ten ale dorazit nemohl. Zpěvák měl koncert v Plzni.

Modely na akci předvedla nová Miss ČR Aneta Vignerová a také vicemiss Lucie Smatanová a Hana Věrná. Vignerová si večírkového života po svém zvolení moc neužila, party módního salonu byla poslední na minimálně měsíc. Už tento pátek odlétá na prestižní světovou soutěž Miss World. 

Od svého syna Lucase si odskočila Lucie Borhyová. Nejvíc se bála, aby v její nepřítomnosti roční syn nezačal chodit. "Už má náznaky. Strašně se těším a doufám, že u toho budu," prozradila Novinkám Borhyová. Zároveń přiznala, že slovo máma nebylo první, které pronesl. "Nejdřív to byla baba a tata," řekla Lucie. 

S přítelem Nikem Papadakisem je prý vše v nejlepším pořádku. Rozchod, o kterém před časem informovala média, se nekoná. "Jsem úplně v pohodě. Když mám volno, létám do Řecka, teď bude zase Niko víc tady. Končí mu turistická sezona, tak na sebe budeme mít mnohem více času," dodala Borhyová. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám