Hlavní obsah

Zedníček oslavil šedesátiny, Gott mu dal kolečko s nářadím

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Pavel Zedníček slavnostně oslavil své jubilejní šedesáté narozeniny. Sám si k nim nadělil novou divadelní hru. Od Karla Gotta (70) a jeho manželky Ivanky pak překvapivě dostal kolečko s nářadím.

Článek

"Karel přemýšlel dlouho, co Pavlovi dát, aby to bylo užitečné a mělo to i vtip," řekl Novinkám Gottův řidič Olda Havránek. Kolečko a nářadí zvolil, protože si Zedníček, přezdívaný Čmaňa, koupil novou chalupu.

Oslava šedesátých narozenin Zedníčka byla spojena s dalším jubileem. Divadlo Kalich slavilo 10. výročí existence a v den Zedníčkových šedesátin nasadilo premiéru nové hry Zamilovat se, ve které Čmaňa exceluje společně s Janou Paulovou. 

Na oslavu dorazila řada známých tváří z řad herců a zpěváků. S bývalou manželkou a matkou svého syna Tomáše Danou Jandovou dorazil Bohouš Josef. Před časem se rozešel s přítelkyní Jitkou, a tak je možné, že stará láska nerezaví...

Toho se zřejmě drží také herec David Suchařípa, který na oslavu do klubu Solidní nejistota dorazil se staronovou přítelkyní Danielou a celý večer vrkali jako dvě hrdličky. 

Jednu dvojku vína za druhou pil jako obvykle Bolek Polívka. Večer trávil s manželkou Marcelou a také s Mirkem Donutilem nebo Jiřím Bartoškou a jeho ženou Adélkou. 

Mezi hosty nechyběly také hvězdy pořadu České televize Duety Radka Fišarová nebo Tomáš Trapl, kteří jsou stálicemi muzikálové scény. Oslavit jubileum přišly také hvězdy X Factoru Martina Pártlová, Ondřej Ruml nebo Jiří Zonyga. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám