Hlavní obsah

Karel Gott fotil kalendář s medailí od prezidenta a vinylovou deskou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Karel Gott (70) se pochlubil tolik diskutovanou medailí za zásluhy od prezidenta Václava Klause. Přijal nabídku od Sáry Saudkové na focení charitativního kalendáře. Tentokrát na své kritiky nevytahoval prostředníček, vyzkoušel si roli modela.

Článek

Sára Saudková požádala Gotta, aby si na focení přinesl právě medaili za zásluhy a vinylovou desku. Sama nevěděla, co nakonec pro fotografii použije. Jedno ale bylo jisté. Karlův malíček bude zdobit diamantový prsten v hodnotě přes 250 tisíc korun. Focení kalendáře pro diamantovou firmu přijal Karel Gott především kvůli charitativnímu podtextu.

Výtěžek z kalendáře poputuje na onkologii motolské nemocnice na konkrétní nákup přístrojů. „S klinikou dětské onkologie v Motole spolupracuji již mnoho let a proto jsem bez váhání tento projekt podpořil," řekl Karel Gott.

Kalendář D.I.C bude slavnostně vydražen na Žofíně 17. prosince 2009. Vedle Gotta se v kalendáři objeví například Miloš Forman, který se Sárou Saudkovou fotil minulý týden. Titulní strana bude patřit Aleně Šeredové. Projekt podpořili také Ivana Chýlková, Jiřina Bohdalová, Vlastimil Harapes nebo Jiří Suchý.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám