Hlavní obsah

Plastický chirurg si vyrobil manželku podle svých představ

Britský plastický chirurg Reza Vossough se s 33letou bývalou číšnicí Cany seznámil na operačním sále při prvních úpravách jejího těla. Zdaleka s její podobou nebyl spokojen, přesto si ji však vzal - viděl v ní totiž mohutný potenciál k dalším úpravám. Příběh "plastického" vztahu přinesl deník The Sun.

Článek

Během pěti let podstoupila Cany celkem pět rozsáhlých operací pod Vossoughovým vedením. Při nich jí lékař upravil poprsí, stehna, oči a obličej za pomoci 1600 gramů silikonu a bezpočtu botoxových injekcí. Kromě toho jí také zvětšil rty, pozvedl oční víčka a zmenšil čelo.

Teprve poté, co za operace utratil 18 tisíc liber (asi 540 tisíc korun), byl se svým dílem spokojen a konečně se do své ženy zamiloval.

Také Cany je nadšena: „Když je váš manžel plastický chirurg, je skalpel vaším přítelem.“

Pod rukama Vossougha projde ročně kolem 1200 pacientů. „Je to téměř jako být bohem, máte možnost opravit přírodu,“ prohlásil chirurg.

„Když jsem Cany poprvé uviděl, měla tělesné nedostatky, ale viděl, jsem, že se za nimi cosi skrývá. Měla široké boky, silná stehna, tak jsme je upravili. Na operačním sále měla přikrytý obličej, takže byla anonymní jako každý jiný pacient. Zajímalo mě na ní pracovat, je to lepší, než by dokázala příroda,“ popsal lékař.

Reklama

Výběr článků

Načítám