Hlavní obsah

Robbie Williams se vrací do USA, nesnáší anglické zimy

Londýn

Britský zpěvák Robbie Williams pobyl v rodné Anglii osm měsíců a už zase míří zpět do Los Angeles. Na život ve vlasti už si nedokáže zvyknout kvůli chladnému a vlhkému klimatu a těší se s partnerkou Aydou Fieldovou na slunnou Kalifornii. Dům v Anglii, který koupil v únoru za 8,5 miliónu liber, se rozhodl prodat. Ovšem se ztrátou jednoho miliónu liber, což v přepočtu na koruny činí zhruba 29,5 miliónu korun.

Článek

„Robbie zoufale touží po tom, aby se vše rychle vyřešilo, než by měl čekat na to, že získá nějaké peníze. Vrátit se zpět do Států a usadit se tam s Aydou je pro něj prioritou. Pár lidí už o ten dům projevilo zájem,“ přiznal Williamsův kamarád.

Pětatřicetiletý zpěvák už dříve přiznal, že koupě domu byla trochu unáhlená. Ale po pěti letech v Los Angeles chtěl mít rychle zase nějaké sídlo v Anglii. Za své tedy přijal renovované sídlo z osmnáctého století, u něhož je dokonce hangár na helikoptéru, chrámy a fontány.

„Ayda vždycky chtěla zažívat změny ročních období a byla zima a bylo to okouzlující. Zahrada je docela zvláštní, zimní říše divů a člověk se chce jen tulit. Jenže pak přijde léto a počasí se příliš nezmění. Tak si říkáte, hm, tak Los Angeles bylo dobré. Každý den se budíte do sluníčka. Vaše tělo se cítí jinak a vaše mysl se cítí jinak, tak se vrátíme,“ přiznal Robbie nedávno.

Reklama

Výběr článků

Načítám