Hlavní obsah

Cindy Crawfordová: V roce 2009 bych nemohla být modelkou, mám velká prsa

Cindy Crawfordová patří ke gardě supermodelek, které ve své době byly skutečnými celebritami. Podobně jako Eva Herzigová v devadesátých letech kralovala přehlídkovým molům a obálkám časopisů, dnes by si prý ale ani neškrtla. Její postava totiž nikdy nebyla vyzáblá a navíc má velká prsa. Podobnou zdravě vypadající ženskou postavu odsoudil nedávno třeba právě návrhář Karl Lagerfeld.

Článek

„V roce 2009 bych se rozhodně nestala supermodelkou. Vypadám až příliš zdravě. Moje postava s velkými prsy, normálními boky a vypracovanými pažemi by se dneska nevlezla do žádného návrhu pro přehlídková mola,“ tvrdila Cindy v rozhovoru pro německý magazín Bunte.

A to je prý také důvod, proč se i ve třiačtyřiceti cítí být šťastnou. „Jsem smířená sama se sebou, vím o svých silných stránkách, nejen to, že jsem pohledná,“ dodala Crawfordová.

Že se ženské typy modelek dnes nenosí, přiznal nedávno Karl Lagerfeld. Tomu nejvíc leží v žaludku, že je stále populární modelka Heidi Klumová. On ji považuje za nulu. A když na ni mediálně útočil, neopomněl říct: „Je příliš tlustá a má příliš velká prsa.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám