Hlavní obsah

Oskarový režisér Forman v roli modela: fotil se s hodinkami za půl miliónu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Režisér Miloš Forman (77) si na jeden den vyzkoušel roli modela. Kvůli charitě se nafotil do připravovaného kalendáře osobností, jehož titulní stranu ozdobí topmodelka Alena Šeredová (31). Formana zdobily hodinky z růžového zlata za více jak půl miliónu korun.

Článek

Světově uznávaný režisér stanul před objektivem fotografky Sáry Saudkové. Samotné focení proběhlo minulou neděli. Ve středu byla zarámovaná fotografie, která se objeví v kalendáři, Miloši Formanovi slavnostně předána.

A nejen to. K fotografii dostal Forman hodnotný dárek - diamantové manžetové knoflíčky ve tvaru M a dvě zlaté kancelářské sponky. "Knoflíčky i sponky jsou parafráze na někdejší setkání Miloše Formana s Janem Werichem, na které si Forman oblékl košili s manžetami, ale nenašel knoflíčky a tak si manžety sepnul svorkami. Ty při potřesení rukou manžety košile neudržely a pro pobavení přihlížejících vystřelily do prostoru," řekl Novinkám Tomáš Zapletal z klenotnické firmy, pro kterou je kalendář focen.

Exkluzivní kalendář bude slavnostně vydražen na Žofíně 17. prosince. Výtěžek podpoří konkrétní přístroj pro oddělení dětské onkologie FN Motol. Vedle Formana se v kalendáři objeví Alena Šeredová, Jiří Suchý, Blanka Matragi nebo Hana Maciuchová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám