Hlavní obsah

Agáta Hanychová se prodala, vydražili ji za potupných 91 korun

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Agáta Hanychová se nechala vydražit. Na internetové aukci se bojovalo o prožití víkendu se známou pařmenkou. Nakonec se modelka vydražila za pouhých 91 korun.

Článek

"Není to ostuda, dražilo se po desetnících," obhajovala se Agáta Hanychová. Sama modelka šla do aukce kvůli vysokému honoráři. "Vlastně je mi jedno za kolik mě vydražili, já za to dostala balík. Částka má pět nul," prozradila Novinkám.

Agátu Hanychovou vydražil Jan z Roudnice. V rámci víkendu s Agátou si mohl vyzkoušet, jaké je to být hostem na VIP večírku, vozit se autem s řidičem, bydlet v luxusním hotelu.

Agáta Honzu nejdříve pozvala do Náchoda na volbu Muže desetiletí. "Zítra si dáme dobrý obídek a půjdeme se koupat," prozradila plány na neděli Agáta.

První večer si ji ale Honza moc neužil. Modelka na něj po pár drincích trošku pozapomněla a měla oči jen pro jednoho z finalistů. Se světově úspěšným modelem Eduardem Kautských nejdříve hrála karty a pak si na baru hluboce hleděli z očí do očí. "Nic v tom nehledejte, já mám kluka a jsem věrná," dodala Hanychová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám