Hlavní obsah

Daniel Hůlka má strach o matku, odvezla ji záchranka s podezřením na infarkt

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Daniel Hůlka (41) měl velký strach o svoji maminku Jarmilu. Když si o svém synovi přečetla v bulvárním deníku lživou zprávu, že Dana odvezli do blázince, zkolabovala. Záchranná služba ji s podezřením na infarkt odvezla do nemocnice.

Článek

Podle Blesku se nechal Hůlka dobrovolně kvůli psychickým problémům hospitalizovat v moravské psychiatrické léčebně. Potvrdil to prý jeden z pacientů. "Hůlka přijel v pondělí. Dostal společný pokoj se dvěma dalšími muži. Večer se objevil i na večeři. Ale byly šťouchané brambory a kysané mléko, a to mu asi nejelo,“ řekl údajně. 

Když si to přečetla Hůlkova maminka Jarmila, zkolabovala. "Maminka už je naštěstí v pohodě. Včera se jí ale po přečtení udělalo šíleně zle, s podezřením na infarkt ji odvezli do nemocnice. Ve čtvrtek vyšlo v deníku pokračování a maminka mi brečela hodinu do telefonu. Já už to tak neřeším, ale vysvětlete to starší dámě. Je mi z bulváru nanic," řekl Novinkám Hůlka.

Zpěvák přiznal, že v léčebně opravdu byl. Jen ale na návštěvě kamaráda. "Byl jsem tam asi tři hodiny a zase jsem jel pryč. Jsem naprosto v pohodě, žádné psychické problémy nemám a těším se na muzikál Baron Prášil, který začínáme zkoušet," dodal zpěvák.  

Na tiskové konferenci k muzikálu si neodpustil vtípek a v kostýmu Barona Prášila se nechal přivézt zřízenci. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám