Hlavní obsah

Skupina naháčů si v obchodě prohlížela lechtivé časopisy

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kilmington

Obsluha benzínové pumpy v britském Kilmingtonu vzpomíná na šok, který zažila minulý týden. Do obchodu u benzínky vtrhlo brzy ráno asi půl tuctu naháčů ve věku kolem 20 let. Začali si prohlížet pánské časopisy. V celé jejich kráse je ale zachytila průmyslová kamera a policie nyní vyzývá veřejnost, aby jí pomohla s identifikací mladých exhibicionistů.

Článek

Britské hrabství Devon hledá mezi svými obyvateli skupinu mladíků, kteří nazí vběhli do obchodu a pohoršovali okolí při prohlížení erotických časopisů. Jeden z mužů navíc natáčel celý výjev na svůj mobilní telefon. Povedenou skupinku ovšem zachytily bezpečnostní kamery a policie žádá veřejnost o pomoc při hledání výtržníků.

Skupina mladých mužů byla po chvíli požádána, aby se všichni okamžitě oblékli, což ovšem ignorovali a místo toho se odebrali do svého minibusu a odjeli. Manažer prodejny uvedl, že s mladíky jednal klidně, jelikož v danou chvíli nebylo v prodejně žádné dítě ani žádná zákaznice, jinak by prý zakročil rázněji.

Jediný, komu se tak dostalo pořádného šoku, byla prodavačka. "Byla úplně oněmělá, zmrzlá a nebyla schopna ničeho, skoro brečela. Jen je vyzvala, ať se obléknou, jinak je nebude moci obsloužit," informoval manažer obchodu.

Reklama

Výběr článků

Načítám