Hlavní obsah

Lucie Bílá na premiéře Kudykamu přebrala

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Lucie Bílá (43) pořádně překvapila na premiéře nového muzikálu Kudykam. Při děkovačce se držela za ruku s jedním z hlavních představitelů Markem Holým. Hosté premiéry si začali šuškat, že si krátila chvíle čekání a zřejmě přebrala.

Článek

Bílá má vystoupení v první části muzikálu, pak se objevila až na děkovačce. Je tak možné, že si čekání na konec představení krátila oslavou premiéry.

Na děkovačce se také významně držela za ruku s představitelem hlavní role Markem Holým. O Lucii Bílé je známé, že si v posledních letech vybírá výrazně mladší partnery. I představitel Martina v Kudykamu je o dost mladší. Doteky a pohledy mnohé naznačovaly.  Bílá nového partnera ve svém životě popírá. "Jsem sama, nikoho nemám," tvrdí.

 Bílá byla hostem premiérového představení a v první půlce zazpívala píseň S cizím mužem v cizím pokoji. Druhou polovinu pak seděla v zákulisí a na závěr představení se objevila ve velmi rozverné náladě a chvílemi měla problémy, aby se udržela na nohou. Možná i proto, že sponzorem premiéry byla moravská slivovice a vinné sklepy Mádl.

Kudykam se setkal u diváků s velkým úspěchem. I přesto producent Michal Horáček bude zkracovat. "Premiérové publikum byl pro mě takový test, hosté byli vlastně pokusní králíci. Sledoval jsem, kdy už se začínají vrtět. Je to opravdu dlouhé moc, víc jak tři hodiny je náročné držet soustředění. Zkracovat budu především v druhé polovině," prozradil Horáček.

V hlavní roli se představil naprosto skvělý Vojta Dyk, kterému při závěrečné písni vzdal hold potleskem i Karel Gott, který si na premiéře také zazpíval. Kromě stálých herců budou mít představení své hosty. Budou mezi nimi například Dan Bárta, Aneta Langerová, Jana Kirschner a další hvězdy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám