Hlavní obsah

Počítačový nadšenec požádal přítelkyni o ruku ve hře

– New York
Novinky, Jakub Kynčl

Rozeznat kde je realita a kde normální život, s tím má možná problém jeden Američan, který požádal svou přítelkyni o ruku prostřednictvím počítačové hry. Muž žijící v New Yorku, jenž u videa nezveřejnil své jméno, vytvořil ve hře Super Mario World speciální úroveň, ve které se jeho přítelkyně velmi neobvyklou cestou dozvěděla, že ji její partner žádá o ruku.

Článek

"Lisa... Will you marry me?" (Liso, vezmeš si mě?), zněla žádost vytvořená ze zlatých mincí, kterou dívka po chvíli hraní objevila. Její partner navíc nezapomněl celou podivnost nahrát na videokameru a zveřejnit na internetu. Ve chvíli, kdy si zmatená dívka četla vzkaz na obrazovce, poklekl a ukázal ji prstýnek. Jako zázrakem se však neozvalo odmítnutí, ale šťastné ano.

"Přesně 15. října 2009 jsme měli páté výročí, a tak jsem se rozhodl požádat Lisu o ruku. Možná, že ve videu nevypadala nijak překvapeně, ale měli jste ji vidět potom. Nedokázala sedět chvíli v klidu. Opravdu to nebylo sehrané, jen jsem jí řekl, ať si na chvilku zahraje Super Maria, ale vůbec netušila, co přijde a že ji nahrávám," uvedl muž v popisku u svého videa. 

Nejde o prvního romantického počítačového nadšence, který požádal přítelkyni o ruku prostřednictvím hry. Jeden softwarový programátor a blogger z New Yorku přeprogramoval své přítelkyni hru Bejewelled tak, aby se jí při dosažení určitého skóre vybělila obrazovka a zobrazil se na ní prstýnek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám