Hlavní obsah

Věra Martinová chystá oslavu padesátin ve velkém stylu

Zpěvačka Věra Martinová (49) oslaví začátkem února 2010 padesátiny. A rozhodla se oslavy pojmout ve velkém stylu. Chystá nové CD, DVD a spolu s kapelou vyrazí na jarní turné.

Článek

Přestože zpěvačka trpěla poslední dva roky zdravotními problémy, zdá se, že vše už je zažehnáno. "Cítím se skvěle a podle reakcí mého okolí je duševní i fyzická pohoda na mně znát," svěřila se Korzu zpěvačka, která je už čtvrtstoletí přezdívána jako "první dáma českého country".

Na rozdíl od mnoha žen nebere svůj věk nijak tragicky. Ba naopak. Na padesátiny se prý těší a doufá, že se jí i nadále povede v hudební kariéře. "Myslím, že padesátka na krku je dobrý důvod pro malou hudební bilanci a také pro nové projekty," říká interpretka.

Nové album chystá k příležitosti svých únorových padesátin a vyjde prý jako CD a DVD dohromady. "Zatímco CD bude obsahovat jenom nové skladby, na DVD fanoušci najdou ´Best of Video´ s výběrem známých videoklipů a televizních písniček."

Následovat bude turné po vlastech českých a velký narozeninový koncert ve Vinohradském divadle s řadou hudebních hostů. "Prožívám hezké období a ráda bych to s posluchači pěkně oslavila," tvrdí Martinová, která na sebe poprvé upozornila v polovině 80. let minulého století v dívčí skupině Schovanky.

Díky hitům Až na vrcholky hor a Malý dům nad skálou velmi rychle odstartovala úspěšnou sólovou kariéru, a i přes těžkou autohavárii v roce 1989 se na špici svého žánru udržela dodnes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám