Hlavní obsah

Susan Boyleová se zbavuje frustrace boxem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Susan Boyleová boxuje. Ještě donedávna byla plachou kostelnicí ze zapadlého městečka Blackburn ve Skotsku, jenže život slavné tváře jí přinesl vyjma řady výhod také psychickou zátěž a frustrace, s nimiž nepočítala. Ulevovat si prý proto chodí do tělocvičny, kde jí nejvíce vyhovuje právě box.

Foto: Archiv, Právo

Susan Boyleová

Článek

„Susan byla docela dost ve stresu z té celosvětové slávy a tak potřebovala něco, co by jí trochu pomohlo držet hlavu vzhůru. Vzali ji do tělocvičny na box a ona si to zamilovala. Vzala si rukavice a boty a začala posilovat a mlátit do pytle. Takže boxuje, ale nikdy předtím to nedělala,“ uvedl zdroj blízký Boyleové.

Susan vydává 23. listopadu debutové album, jemuž dala příznačný název I Dreamed A Dream. S písní stejného názvu totiž překvapila v soutěži Britain´s Got Talent.

Reklama

Související témata:

Související články

Susan Boyleová předělala song od Rolling Stones

V letošní soutěži Britain´s Got Talent skončila Susan Boyleová až druhá, stejně je však o ní slyšet nejvíc. Nyní se hudební svět začíná chystat na vydání...

Výběr článků

Načítám