Hlavní obsah

Munzarová a Trnavský zase skončili v posteli

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Barbora Munzarová a Martin Trnavský se opět sešli v posteli. Po čtyřech letech si zahráli v Praze ve hře Sex, drugs, rock & roll. A na jevišti to mezi nimi pořádně jiskřilo.

Článek

"S Bárou jsme pořád skvělí přátelé. Je to nejlepší ženská, co znám. Na tom se nic nemění," řekl Novinkám Martin Trnavský, o jehož vztahu s Munzarovou se více než rok spekuluje.

"Že to mezi námi na jevišti jiskří? Jsme přeci herci. Nic víc za tím nehledejte," vysvětlil Trnavský. Po čtyřech letech se Martin se svým divadelním spolkem Frida vrací se hrou Sex, drugs, rock & roll na pražské jeviště do divadla Kalich.

"Máme dnes 115. reprízu představení. Je to neuvěřitelné. Když jsme kdysi s touto hrou začínali, mysleli jsme, že dáme tak dvacet repríz. Je to velký úspěch," prozradil Trnavský, který ve hře hraje společně s Bárou Munzarovou a Radimem Novákem. Po představení sklidili obrovský aplaus.

"Člověk se samozřejmě Prahy bojí víc než divadel mimopražských. Máme velkou radost. Lidem se to líbilo a sklidili jsme velký potlesk," radoval se Trnavský.

Hra Sex, drugs, rock & roll je plná komických scének, které často působí jako skvělá improvizace. "Je to improvizace, ale nacvičená. Kdyby si tam člověk ještě něco přidal, už by to nemuselo vyznít dobře. Je fajn, že to jako improvizace působí, o to taky jde. Nic z toho, co na jevišti řekneme, nebo jak se zasmějeme, není nepřipravené," dodal Trnavský.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám