Hlavní obsah

Opilý Hasselhoff napadl lékaře a skončil na psychiatrii

Londýn

S alkoholismem Davida Hasselhoffa se to vůbec nelepší. Naopak jeho asistenti potvrdili, že se bývalá seriálová hvězda řítí do záhuby. Naposledy se opil v Londýně, kde pak znehodnotil hotelový pokoj a dokonce napadl přivolaného lékaře. Skončil na psychiatrickém oddělení nemocnice Capio Nightingale, kde se dva dny střízlivěl.

Foto: Profimedia.cz

David Hasselhoff

Článek

David pobýval v hotelu St. Martins Lane, kde se opět zpil do němoty. Když pak počůral svoji postel, jeho asistent Joe Townley prý zavolal lékaře Paula Ettlingera. Toho zlitý Hasselhoff nakonec udeřil, načež ho zdravotníci převezli do nemocnice.

„S Davidem se velmi těžce vychází, když pije, často je velmi emocionální a agresivní. V tomto případě se opil tak, že počůral hotelovou postel, zničil dvě matrace, a začal terorizovat své zaměstnance. Jeho asistent Joe Townley byl tak vystrašený, že zavolal lékař. David se naštval a vystartoval po něm, ale omylem praštil lékaře,“ uvedl zdroj pro britský list The Sun.

Vše se odehrálo minulý týden a Hasselhoff si v nemocnici pobyl dva dny. Když zcela vystřízlivěl a nabyl zodpovědného vědomí, lékaři ho propustili.

Podle zdrojů z Londýna se David opil na večírku pořádaném jako oslava padesátých narozenin Simona Cowella. Když začal být značně v lihu a otravný k ostatním hostům, nechal ho hudební producent odvézt do hotelu v Londýně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám