Hlavní obsah

Brad Pitt se prý tajně schází s exmanželkou Jennnifer Anistonovou

Právo, KOV

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Brad Pitt (45) se v New Yorku tajně sešel se svou exmanželkou, herečkou Jennifer Anistonovou (40), referují společenské rubriky řady médií. Podle časopisu Grazia se Pitt exmanželce chtěl svěřit s problémy, které má se svou nynější chotí, herečkou Angelinou Jolie (34).

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt s Jennifer Anistonovou v dobách, kdy byli ještě manželé.

Článek

Jiné časopisy tvrdí, že Brad už s Angelinou nebydlí a že začal zas nosit řetízek, který mu před lety darovala Anistonová. Ta byla za Pitta vdaná v letech 2000–5, než jí ho při natáčení filmu Pan a paní Smithovi odloudila Angelina a založila s ním širokou rodinu – mají spolu tři vlastní děti a další tři adoptovali.

„Mezi Angelinou a Bradem to již neklape, mají za sebou několik krizí. Brad si s Jennifer pravidelně telefonují a schůzka v hotelu, o níž se mluví, byla letos již druhá,“ řekl britskému listu Daily Mail „přítel rodiny, který chtěl zůstat v anonymitě“.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie a Brad Pitt

Pittova matka, která si svého času Anistonovou jako snachu velmi oblíbila, se ji prý snaží přemluvit, aby to zase dali dohromady.

Švýcarský Blick napsal, že momentálně Pitta utěšuje herečka Rachel McAdamsová, před rokem měl románek s kolegyní Diane Krugerovou a předtím s jistou modelkou, která tvrdila, že s hercem čeká dítě.

Blick tvrdí, že Jolie v roce 2005 na světovém fóru ve švýcarském Davosu koketovala s americkým exprezidentem Billem Clintonem a že si začala i s hercem Antoniem Banderasem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám