Hlavní obsah

Marge Simpsonová se objeví na přebalu magazínu Playboy

Novinky, Jakub Kynčl
New York

Modrovlasá Marge Simpsonová se stane první kreslenou postavou v dějinách, která bude mít tu čest objevit se na přebalu magazínu Playboy. Postava majitele magazínu Hugha Hefnera se už dříve objevila v oblíbeném animovaném seriálu. Nyní se pokusí Hefner přes populární rodinku nabrat více mladých čtenářů.

Článek

Obálku listopadového vydání magazínu bude okupovat Marge Simpsonová na židličce s opěradlem ve tvaru zajíčka, který je také v logu magazínu. Není zatím jasné, jaké obrázky Marge se objeví uvnitř magazínu, ale podle editora Jamese Jellinka budou velmi velmi pikantní.

Jde mimo jiné o oslavu 20. narozenin seriálu, který již dvě dekády světu přibližuje příhody jedné zvláštní  americké rodiny.

Krok umístit Marge na přední stranu magazínu je bez pochyb snahou přilákat k lechtivému médiu více mladých čtenářů a rozšířit tak čtenářskou základnu o nové zájemce. Mluvčí časopisu Theresa Hennesseyová uvedla, že toto číslo jistě zapůsobí na čtenáře, jejichž věk je mezi 20 až 30 lety.

Výjimečné vydání půjde v USA do prodeje 16. října. Jde však jen o takovou specialitku. Předplatitelé  obdrží vydání s tradiční modelkou z masa a kostí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám