Hlavní obsah

Agáta Hanychová poprvé ukázala nového přítele, je to motokrosový závodník

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gabriela Wolfová

Česká Paris Hilton, modelka Agáta Hanychová (24) ukázala exkluzivně Novinkám nového přítele, motokrosového závodníka Honzu Brabce (26). Modelka dokonce kvůli novému partnerovi plánuje stěhování do Brna.

Článek

"Takhle jsem snad zamilovaná ještě nebyla.," řekla Novinkám Hanychová. "Vím, že to z mých úst už zní směšně, ale Honza to se mnou opravdu umí. Vážně bych si přála, aby mi to už vyšlo," prozradila na sedmých narozeninách TV Óčko modelka.

S motokrosovým závodníkem Honzou Brabcem chodí měsíc a udržují vztah na dálku. Honza je z Brna, Agáta žije v Praze. "Pendlujeme. Zrovna jsem v Brně. Klidně bych se za ním i odstěhovala," překvapuje Agáta, kterou v sobotu rozčílilo, když si přečetla v jednom deníku, že stále udržuje sexuální poměr s expřítelem, zpěvákem Sámerem Issou. 

"Spali jsme spolu nedávno," tvrdil deníku Sámer. "Je to naprostá blbost. Mám už pana zpěváka plný zuby. Ať si přestane dělat na mém jméně reklamu. Chápu, že on moc nikoho nezajímá, ale já mám svůj život a on do něj už přes rok nepatří," dodala pro Novinky Agáta. "Sámere, jsi nemocnej, měl by ses jít léčit," vzkazuje zpěvákovi modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám