Hlavní obsah

Julia Rileyová odmítá vinu za rozchod Berryové a Beneta

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Smutný příběh rozchodu oscarové herečky Halle Berryové a hudebníka Erica Beneta má pokračování. Zpěvačka Julia Rileyová, s níž se měl Eric ve svém rodném Milwaukee vyspat jen několik dní před tím, než Halle dostala Oscara za film Ples příšer, tvrdí, že rozhodně není příčinou jejich rozchodu.

Článek

"Eric odešel sám. Nyní je to jiná Halle, než jakou si bral," uvedla s upřesněním, že Berryovou změnila její kariéra.

Julia svůj hřích popírá

Rileyová časopisu The National Enquirer řekla, že by jí nikdy nenapadlo "uhnat si jako přítele známého muzikanta a k tomu ještě manžela proslulé hollywoodské krasavice. Dodala, že pevně věří, že se Eric i Halle vzpamatují a vrátí se k sobě. "Přeji jim všechno nejlepší a doufám, že ještě své manželství mohou zachránit. Nestýkám se s Ericem už tisíc let," zdůraznila Rileyová.

Berryová se pro svazky nehodí

Berryová se za Beneta provdala v lednu 2001. Na jaře se dostala na veřejnost zpráva o tom, že se Eric podrobil léčbě ze závislosti na sexu. "Chvíli to vypadalo, že mu Halle pomůže a avantýry s mnoha ženami mu odpustí," komentoval situaci rodinný přítel. Nestalo se, a tak mají oddělenou domácnost.

Manželství Berryové příliš dlouho nevydrželo ani s prvním mužem Davidem Justicem, s nímž strávila v polovině devadesátých let čtyři roky.

"Asi nejsem stavěná pro manželství. Zřejmě bych si měla radši najít přítele a žít s ním jen na hromádce. Třeba by nám to pak klapalo mnohem více," řekla před časem Halle, která touží po muži s velkým srdcem a ještě větší náručí.

Nový nápadník na obzoru

A zdá se, že už si vybrala. Podle tisku si vyhlédla britského boxerského šampióna Lenoxxe Lewise. "Jsem jeho fanynka. Má vybrané chování. Líbí se mi jeho britský přízvuk. Líbí se mi všechno, co řekne," dala se slyšet.

Reklama

Související témata:

Související články

Halle Berryová sama sobě připadá ošklivá

Hollywoodská herečka a držitelka Oscara, Halle Berryová, prohlásila, že sama sobě připadá ošklivá. Po své roli v posledním filmu o Jamesi Bondovi - Dnes...

Nejkrásnější na světě je Bondova milenka

Nejkrásnější na světě je 34letá herečka Hally Berryová, poslední známá milenka kultovního filmového hrdiny Jamese Bonda. Tvrdí to alespoň nejnovější vydání...

Halle Berryová si na natáčení zlomila ruku

Hollywoodská herečka a držitelka Oscara za nejlepší ženský výkon v hlavní roli za film Ples příšer, Halle Berryová, si během natáčení svého nejnovějšího filmu...

Výběr článků

Načítám